Switch carport

Intelligente mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf

Toekomstbestendige carport

Voor ondernemers die verder denken...

Switch bouwt custom zonnecarports, voorzien van onze eigen algoritmes. Met een overkapping van Switch vermijd je afname van dure elektriciteit en ontvang je betere tarieven voor teruglevering. Voorzie jouw carport van laadpalen, energieopslag en personaliseer hem naar je eigen smaak.

Voordelen


Zichtbare maatschappelijke betrokkenheid

Duurzaamheid is voor klanten, partners of personeel nog steeds een belangrijke overweging om zich aan je te binden. Een overkapping is voor iedereen zichtbaar, beschermt auto’s tegen de weerelementen en levert ook nog geld op. Meer geld overhouden aan dezelfde energie

Een Switch carport levert meer geld op dankzij ons eigen energienetwerk. Opgewekte energie die jij niet gebruikt, wordt automatisch voor de beste prijs verkocht binnen het Switch Network.

 

 

 


Voldoen aan wet- en regelgeving

Energiebesparing en -opwek worden steeds vaker verplicht. Met een duurzame carport voldoe je enerzijds aan de wet. Anderzijds ben je direct voorbereid op de elektrificatie van vervoer.

 WAAROM BOUWT SWITCH MOBILITY HUBS?

Je creëert pas waarde als je innovaties toegankelijk maakt. Vanuit die overtuiging daagt Switch Energy bestaande technologieën uit, omdat we ervan overtuigd zijn dat er altijd een efficiëntere oplossing bestaat.

De Switch mobility hub bereidt ondernemers voor op de toekomst van elektrisch rijden, door slimmer om te gaan met opgewekte energie. Daarmee maken we duurzaamheidsoplossingen betaalbaar en haalbaar.

Stay up-to-date?

    Projecten

    10 jaar verduurzaming bij Switch.

    Bij Switch vinden we uitdagende zonnestroomprojecten het leukst. De focus verschuift wel steeds meer van het opwekken van energie naar het verbinden van belangrijke thema’s binnen duurzaamheid. 

    Een goed voorbeeld is het transferium in Den Bosch. De zonnepanelen op het dak wekken stroom op voor de laadpalen van elektrische auto’s en bussen en er is een accu geplaatst waarmee het energiemanagement op lokaal niveau geregeld kan worden. 

    Intelligente mobility hubs