Intelligente mobility hub

Behaal financieel voordeel met jouw maatschappelijke impact

Voorbereid op de toekomst

Voor ondernemers die verder denken.

Switch ontwikkelt custom mobility hubs die worden gebouwd aan de hand van jouw energieprofiel. Door slim gebruik te maken van onze zelf ontwikkelde meetinstrumenten, laad- en opslagmogelijkheden zorgen we dat jouw opgewekte energie efficient gebruikt wordt.

Zo verdient jouw bedrijf meer geld aan dezelfde elektriciteit.

intelligente mobility hub
solar carport

Zichtbare maatschappelijke betrokkenheid

Duurzaamheid is voor klanten, partners of personeel nog steeds een belangrijke overweging om zich aan je te binden. Een mobility hub is zichtbaar, beschermt auto’s tegen de weerelementen en levert ook nog geld op. 

Meer geld overhouden aan dezelfde energie

Een Switch carport levert meer geld op dankzij ons eigen energienetwerk. Opgewekte energie die jij niet gebruikt, wordt automatisch voor de beste prijs verkocht binnen het Switch Network.


Voldoen aan wet- en regelgeving

Energiebesparing en -opwek worden steeds vaker verplicht. Met een duurzame carport voldoe je enerzijds aan de wet. Anderzijds ben je direct voorbereid op de elektrificatie van vervoer.

 

Waarom bouwt Switch mobility hubs?

Je creëert pas waarde als je innovaties toegankelijk maakt. Vanuit die overtuiging daagt Switch Energy bestaande technologieën uit, omdat we ervan overtuigd zijn dat er altijd een efficiëntere oplossing bestaat.

De Switch mobility hub bereidt ondernemers voor op de toekomst van elektrisch rijden, door slimmer om te gaan met opgewekte energie. Daarmee maken we duurzaamheidsoplossingen betaalbaar en haalbaar.

Energienetwerk

Stay up-to-date?

    Projecten

    10 jaar verduurzaming bij Switch.

    Bij Switch vinden we uitdagende zonnestroomprojecten het leukst. De focus verschuift wel steeds meer van het opwekken van energie naar het verbinden van belangrijke thema’s binnen duurzaamheid. 

    Een goed voorbeeld is het transferium in Den Bosch. De zonnepanelen op het dak wekken stroom op voor de laadpalen van elektrische auto’s en bussen en er is een accu geplaatst waarmee het energiemanagement op lokaal niveau geregeld kan worden. 

    Intelligente mobility hubs